Cristian Rizea a aflat din presă că a fost condamnat

Cristian Rizea a fost condamnat, luni, la 4 ani si 8 luni de inchisoare, decizia fiind una definitiva. Avocatul sau, Alexandru Morarescu, sustine ca fostul deputat a aflat decizia din presa.

„Clientul meu a luat la cunostinta de pe site-ul stiripesurse.ro de sentinta dispusa de ICCJ. In urmatoare perioada vom stabili care sunt pasii procesuali de urmat”, a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, avocatul Alexandru Morarescu.

Intrebat daca fostul parlamentar mai este in tara, avocatul a spus: „La acest moment, punerea in executare a mandatului este prematura”.

Fostul deputat nu a fost prezent la ultimele doua termene, fiind plecat din tara. Polistii il vor cauta la locuinta, iar daca nu va fi gasit il vor da in urmarire nationala si internationala. De altfel, la termenul din februarie, aparatorul lui le-a spus judecatorilor ca se afla in SUA.

DNA a cerut, la ultimul termen din dosarul în care fostul deputat Cristian Rizea este judecat pentru trafic de influență, spălare de bani și influențarea declarațiilor 7 ani de închisoare pentru acesta. In primă instanță a fost condamnat la 4 ani și 8 luni de inchisoare, insa atat el cat si procurorii au facut apel.

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *