ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DEZBATEREA PUBLICĂ ECOAQUA S.A.

ECOAQUA S.A anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, a studiului de evaluare adecvata, a studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apa, pentru proiectul “PROIECT REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APA SI APA UZATA PENTRU ARIA DE OPERARE A OPERATORULUI REGIONAL IN JUDETELE CALARASI SI IALOMITA, IN PERIOADA 2014-2020”, propus a fi amplasat in judetele: Calarasi, Ialomita, Ilfov precum si in Municipiul Bucuresti.

Tipul deciziei posibile luate de Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitarii de emitere a acordului de mediu.

Rapoartele si studiile, dupa caz, pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Calarasi, mun. Calarasi, str. Chiciu nr.2, jud. Calarasi si la sediul  ECOAQUA  S.A., cu sediul in jud. Calarasi, mun. Calarasi, str. Progresul, bl. BBB, etaj 3, în zilele de luni-joi, între orele 08.00-16.00 si vineri intre orele 08.00-13.00.

Documentele menţionate sunt disponibile şi la următoarea adresă de internet. www.apmcl.anpm.ro.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, a studiului de evaluare adecvata, a studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apa,  va avea loc la  Primaria Urziceni, cu sediul in mun. Urziceni, Calea Bucuresti, nr.104, jud. Ialomita, în data de  21.05.2019, începând cu orele 12.00.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Calarasi, str. Chiciu, nr.2, jud. Calarasi, până la data de  21.05.2019 (data dezbaterii publice).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *