Profesori bucureșteni ELIMINAȚI din examenul de titularizare pentru că au COPIAT

Reprezentanți ai Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB) au precizat, joi, că în timpul examenului de titularizare, în Capitală, au fost semnalate două cazuri de candidați prinși copiind, aceștia fiind eliminați din examen.

ISMB a precizat că pe perioada desfășurării probei scrise a examenului de titularizare au fost înregistrate la nivelul Capitalei două cazuri de fraudă. Cei doi candidați au fost surprinși în timp ce copiau, conform Mediafax.

Inițial, ISMB anunța că la nivelul Capitalei s-au înscris în vederea susținerii examenului de titularizare 2.654 candidați. În final, după inspecții, retrageri și alte situații similare, în București au ramas 2.503 candidați.

Dintre aceștia, ISMB precizează că, în ziua examenului au absentat 389 de candidați.

Totodată, 237 s-au retras în timpul examenului. Astfel, la finalul probei scrise din cadrul examenului de titularizare, 1.875 de lucrări au plecat spre centrele de corectare.

La nivel național, Ministerul Educaţiei Naţional anunța, miercuri, că 27.724 de candidaţi s-au înscris pentru proba scrisă din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar.

SURSA: www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *