Soția criminalului din Caracal a fost martoră când Gheorghe Dincă a recunoscut crimele

Soția criminalului din Caracal a fost martoră la momentul în care Gheorghe Dincă și-a recunoscut faptele. Femeia era prezentă la perchezițiile de la casa individului. În timpul operațiunii, criminalul a confirmat că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Femeia a plecat de pe proprietate pe o poartă din spate, escortată de mai mulți polițiști. Purta aceleași haine negre în care a fost văzută și ieri, când a venit din Italia.

Sâmbătă, femeia și doi dintre copiii cuplului au fost și ei audiați. Duminică, Elena Dincă a revenit la casa din Caracal, unde polițiștii au făcut noi cercetări. La operațiune a fost adus și criminalul Gheorghe Dincă. După ore de căutări, criminalul a recunoscut în cele din urmă că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Gheorghe Dincă a fost scos de polițiști pe aceeași poartă din spate. A fost luat cu o dubă și dus la Craiova, pentru noi audieri. La plecare, soția a fost surprinsă de reporterii Observator. Femeia însă a refuzat să facă declarații.

Elena Dincă e despărțită de soțul ei, însă cei doi nu au divorțat oficial. Ea locuiește în Italia, alături de unii dintre copiii cuplului. Cei doi soți au patru copii majori.

SURSA: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *