Tinel Gheorghe critică duplicitatea ALDE

După ce în urmă cu 2 săptămâni președintețe PNL Ialomița, Tinel Gheoghe, declarase că ”politrucul” Gigi Petre trebuie să plece din funcția de prefect, deputatul liberal revine cu noi declarații, prin care încearcă să clarifice protocolul încheiat de partidul său cu ALDE.

”Văd că Gigi Petre tot spune că este sprijinit de ALDE, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, pentru a rămâne prefect și tot invocă protocolul pe care PNL îl are cu această formațiune politică.
Domnul Tăriceanu trebuie să se hotărască pentru că nu se poate să fie în același timp la putere cu PSD în teritoriu( vedeți Ionel Gae, președinte ALDE Ialomița- vicepreședinte CJI, cu sprijinul P.S.D.) și la putere cu PNL, la centru, pentru a-și menține prefectul.

PNL are obligații morale să trașeze această duplicitate a ALDE și să ia o decizie. Fie îi cere lui Tăriceanu să își retragă toți aleșii din funcțiile de conducere ale județului, funcții obținute cu sprijin PSD, fie i se spune că nu poate să i se susțină, în același timp oamenii, în funcții guvernamentale sau de prefect.”
Liderul liberalilor ialomițeni și-a exprimat speranța ca această situație să fie clarificată în perioada următoare. În ultimii ani, deputatul Tinel Gheorghe ne-a obișnuit cu declarațiile sale tranșante și extreme de critice la adresa PSD și a aliaților săi. Acesta l-a acuzat în nenumărate rânduri pe prefectul Gigi Petre de incompetență și servilism politic. De asemenea a criticat conducerea CJI și incompetența oamenilor puși în funcții de PSD. În acest moment,Tinel Gheorghe declară public că schimbarea prefectului și subprefectului de Ialomița rămâne principala preocupare a PNL Ialomița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *