ANUNȚ CONCURS PRIMARIA URZICENI

Primăria Municipiului Urziceni organizează concurs pentru ocuparea unui post de natură contractuală, perioada nedeterminată vacant in statul de funcţii după cum urmează:

  • un post de administrator  I studii (M)  –funcţie  contractuală de  execuţie, normă intreagă durată nedeterminată din cadrul activităţii Piaţă şi Obor;

Condiţii specifice de participare la concurs : studii medii –liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime in muncă minimum 6 ani si 6 luni ;

Concursul se organizează la sediul Primariei Municipiului Urziceni  din str. Calea Bucureşti nr.104, jud.Ialomiţa, in data de 14.04.2020 ora 12,00 proba scrisă  şi in data de 21.04.2020 ora 12,00 – proba interviului.

Dosarele de inscriere la concurs  se pot depune la sediul Primariei Municipiului Urziceni in termen de 10 zile lucrătoare de la data publicarii in Monitorul Oficial Partea a III –a.

Dosarul de inscriere la concurs trebuie sa conţină, in mod obligatoriu, documentele prevăzute la art.3 din H.G nr. 286/2011, modificată şi completată de H.G nr. 1.027/2014.

Condiţiile de participare la concurs si bibliografia  se afişează la avizierul Primăriei Mun Urziceni si pe site-ul instituţiei:http://www .primaria-urziceni.ro.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *