ANUNȚ CONCURS POSTURI VACANTE – PRIMĂRIA URZICENI

Primăria Municipiului Urziceni organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi de natură contractuală, vacante dupǎ cum urmează:

douǎ posturi de muncitor necalificat tr.II studii (G)  –funcţie  contractuală de  execuţie, durată nedeterminată din cadrul activităţii Zone Verzi;

Condiţii specifice de participare la concurs: studii generale (invăţământ primar – minim 8 clase ) ;

  Vechime in muncă minimum 10 ani ;

  • un post de ṣofer  I studii (G)  –funcţie  contractuală de  execuţie, durată nedeterminată din cadrul activităţii Zone Verzi;

Condiṭii specifice de participare la concurs :

-Studii generale (invǎṭǎmânt primar, minimum 8 clase) ;

Permis de conducere categoriile B, C si BE ṣi CE;

-Certificat/atestat de pregǎtire profesională – categoria CE;

-Vechime in funcṭia de sofer minimum 10 ani;

Concursul se organizează la sediul Primariei Municipiului Urziceni  din str. Calea Bucureşti nr.104, jud.Ialomiţa, în data de 24.11.2020 ora 10,00 proba practică/scrisă  şi în data de 27.11.2020 ora 10,00 – proba interviului.

Dosarele de înscriere la concurs  se pot depune la sediul Primariei Municipiului Urziceni în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării in Monitorul Oficial Partea a III –a.

Dosarul de iâănscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art.3 din H.G nr. 286/2011, modificată şi completată de H.G nr. 1.027/2014.

Condiţiile de participare la concurs si bibliografia  se afişează la avizierul Primăriei Mun Urziceni si pe site-ul instituţiei: http://www .primaria-urziceni.ro.                   

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *