ANUNȚ PUBLIC CONCURS – PRIMĂRIA URZICENI

Primăria Municipiului Urziceni organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi de natură contractuală, vacante, dupǎ cum urmeazǎ  :

  • douǎ posturi de muncitor necalificat tr.II studii (G)  –funcţii  contractuale de  execuţie, durată nedeterminată, din cadrul activităţii Zone Verzi;

Condiţii specifice de participare la concurs: studii generale (invăţământ primar – minim 8 clase );

  Vechime în muncă minimum 10 ani ;

  • Îngrijitor (femeie de serviciu )studii (G) –funcṭie contractualǎ de  execuṭie, durată nedeterminată, normă întreagă din cadrul Biroului administrativ;

Condiţii specifice de participare la concurs: studii generale (invăţământ primar – minim 8 clase ) ;

  Vechime în muncă minimum 10 ani;

Concursul se organizează la sediul Primpăriei Municipiului Urziceni  din str. Calea Bucureşti nr.104, jud.Ialomiţa, in data de 12.01.2021, ora 12,00 – proba scrisǎ  şi in data de 15.01.2021 ora 10,00 – proba interviului.

Dosarele de înscriere la concurs  se pot depune la sediul Primăriei Municipiului Urziceni în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării în Monitorul Oficial – Partea a III –a.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art.3 din H.G nr. 286/2011, modificată şi completată de H.G nr. 1.027/2014.

Condiţiile de participare la concurs și bibliografia  se afişează la avizierul Primăriei Mun. Urziceni și pe site-ul instituţiei: http://www .primaria-urziceni.ro.                   

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *