Anunț public concurs – Primăria Urziceni

Primăria Municipiului Urziceni organizează concurs pentru ocuparea unui  post de natură contractuală, vacant dupa cum urmează  :

-un  post de muncitor calificat tr.III –mecanic  studii (M)  –funcţie  contractuală de  execuţie, durată nedeterminată din cadrul activităţii Zone Verzi;

Condiţii specifice de participare la concurs: studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat  profil  mecanic;

-vechime în meseria de mecanic, lăcătuş-mecanic,  minimum 10 ani;

Concursul se organizează la sediul Primariei Municipiului Urziceni  din str. Calea Bucureşti nr.104, jud.Ialomiţa, în data de 05.03.2021 ora 10,00 proba scrisă  şi în data de 10.03.2021 ora 10,00 – proba interviului.

Dosarele de inscriere la concurs  se pot depune la sediul Primariei Municipiului Urziceni în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicarii in Monitorul Oficial Partea a III –a.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie sa conţină, in mod obligatoriu, documentele prevăzute la art.3 din H.G nr. 286/2011, modificată şi completată de H.G nr. 1.027/2014.

Condiţiile de participare la concurs si bibliografia  se afişează la avizierul Primăriei Municipului Urziceni și pe site-ul instituţiei: http://www .primaria-urziceni.ro.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *