HOROSCOP 12 – 18 SEPTEMBRIE

Berbecii au de înfruntat consecinţele unor decizii luate fără consultarea partenerului de cuplu. Vor avea dorinţa de a fi recu­noscuţi ca o forţă de cei din jur.

Taurii au tot felul de idei despre cum să-şi schimbe viaţa, cum să remodeleze relaţia de cuplu pentru a fi pe placul lor sau cum să se asigure că dorinţele le vor fi respectate.

Gemenii se pot trezi în situaţii dificile din cauza unor promisiuni nerespectate făcute celor dragi. Se grăbesc să semneze documente importante, contracte, colaborări.

Racii speră să aibă un interval mai “aerisit”, în special la serviciu, dar va fi chiar invers. Debutează o perioadă încărcată, cu şanse de afirmare, dar aglo­merată.

Leii se preocupă mai mult de cei dragi, de pasiunile lor, dar şi de găsirea unor metode pentru a evita conflictele din familie. E bine să fie sin­ceri cu copiii şi să evite autoritatea excesivă.

Fecioarele pot primi ajutor de la membrii familiei sub forma unor sfaturi, gesturi sau fapte bune. Au tendinţa de a încălca reguli, din cauza u­­nor temeri profunde.

Ba­lanţele au parte de o energie debordantă, pe care o consumă mai ales prin deplasări, discuţii aprinse sau antrenamente intense.

Scorpionii au mare nevoie de o atitudine cât mai discretă. Trebuie să folosească infor­ma­ţiile de care dispun cu multă a­tenţie şi să aibă grijă să nu îi rănească pe cei dragi.

Săgetătorii sunt mai dinamici ca oricând, se implică în toate si­tuaţiile şi bulversează totul, pentru a le veni în ajutor celorlalţi.

Capricornii devin mai discreţi în aspiraţii, dar mai puternici prin încrederea în sine pe care o acumulează acum şi pe care o vor proba în diverse situaţii dificile.

Vărsătorii caută cheia ce deschide cufărul comorilor, din care vor un singur lucru: secretul unei relaţii de cuplu armonioase şi solide. Sunt puţine şanse să o găsească, dar pot culege infor­maţii utile.

Peştii se simt bine, sunt puternici prin faptul că se ştiu apreciaţi de superiori şi acceptă mai uşor solicitările în plus, pe care le văd ca pe un semn al per­formanţei profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *