HOROSCOP 23 – 28 FEBRUARIE 2015

BERBEC

Încet-încet, vă revine pofta de viaţă, chiar dacă prietenii nu mai roiesc în jurul dv. ca altădată. Întâlnirile cu persoana iubită vă emoţionează parcă de fiecare dată mai mult şi doriţi să sărbătoriţi doar împreună un eveniment de familie. Se înmulţesc şi şansele financiare, începând de miercuri.

TAUR

Partenerul de cuplu vă „condamnă” miercuri că nu aţi rezolvat din timp toate problemele profesionale şi acum aţi devenit foarte pesimistă, pusă în faţa faptului împlinit. Prin senzualitatea dv. reuşiţi să rezolvaţi situaţia din cuplu, dar problemele de serviciu nu prea mai aveţi cum să le anihilaţi.

GEMENI

Colaboratorii dv. vă critică de zor, dar nu au curaj să renunţe la dv. Nu mai aveţi timp pentru partenerul de cuplu, iar relaţia amoroasă începe să cam scârţâie, tocmai când aveaţi mai multă nevoie de linişte. Bugetul este limitat întreg intervalul şi încă mai aveţi de finalizat îmbunătăţiri locative.

RAC

Intervalul începe destul de brutal, prin complicarea tuturor relaţiilor şi prin reproşuri la toate nivelurile. Situaţia financiară pare complicată, dar bugetul personal se redresează la sfârşitul săptămânii. Cel mai tare vă deranjează reacţiile partenerului de cuplu, care a devenit din ce în ce mai gelos şi vă reproşează… „puterea de seducţie”. Exagerările şi excesele sunt la ordinea zilei, însă periculoasă cu adevărat este tendinţa dv. de a face totul perfect şi de a vă reproşa orice greşeală. Munciţi prea mult în defavoarea relaxării şi… iubirii.

LEU

Celibatarele organizează cele mai frumoase nunţi, fără a ţine seamă şi de dorinţele partenerului lor de cuplu. Familistele dau şi ele petreceri ori sunt invadate de musafiri, pe care nu-i întâmpină însă cu prea multă plăcere. Toate nativele doresc un concediu prelungit, o evadare din activitate.

FECIOARĂ

După toate investiţiile pe care le-aţi făcut cu toptanul, de miercuri începe o perioadă relativ lungă, în care bugetul familial va deveni din ce în ce mai „subţire”. Drumurile scurte sunt prea multe şi vă obosesc peste măsură, la fel ca şi prietenii şi rudele cu care trebuie să vă întâlniţi zilnic.

BALANŢĂ

Aproape că vă speriaţi de resursele financiare ce năvălesc efectiv în viaţa dv. Nu aţi trecut niciodată până acum printr-o astfel de situaţie şi chiar nu ştiţi cum să reacţionaţi când cei dragi vă pretind să-i ajutaţi necondiţionat. Aparent exuberante, sunteţi copleşite de melancolie şi resentimente.

SCORPION

Exuberante, pline de energie şi de optimism, nu mai iau în seamă nici replicile dure ale membrilor familiei, nici ritmul lent în care se afirmă profesional în acest interval. Din ce în ce mai senzuale, sunt decise să se bucure de ceea ce au şi să recucerească întreg interesul partenerului lor de cuplu.

SĂGETĂTOR

Nu înţelegeţi de ce sunteţi atât de duşmănite şi de ce parcă toţi cunoscuţii dv. vor să se răzbune. O parte dintre rude ori prieteni vor încerca să vă apere, dar vă şi atrag atenţia că faceţi de la un timp prea multe gafe. La sfârşitul intervalului, reuşiţi pe neaşteptate să vă redresaţi financiar.

CAPRICORN

În mod sigur nu mai sunteţi atât de implicate ca până acum în toate activităţile profesionale şi vă treziţi că nu ştiţi cum să vă umpleţi timpul „liber”. Prietenii şi amicele de abia aşteaptă să vă „acapareze”, numai că unii reuşesc să vă enerveze şi renunţaţi imediat la prezenţa lor. Joi, bani mulţi!

VĂRSĂTOR

Aveţi toate motivele să fiţi foarte optimiste, deoarece „previziunile” dv. financiare şi profesionale se dovedesc reale pas cu pas. Nu sunt excluse, la mijlocul intervalului, ofertele de joburi şi nici alte promovări, foarte convenabile. Începeţi să aveţi prea multă încredere în propriile posibilităţi.

PEŞTI

Intuiţia în acest interval vă cam înşală, deoarece simţiţi că vi se poate întâmpla ceva rău şi lucrurile iau de joi o întorsătură extrem de favorabilă. Nativele care pleacă în străinătate nu se simt favorizate, dar cele care sunt promovate se vor simţi în sfârşit fericite şi împlinite profesional.

SURSA: clickpentrufemei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *