HOROSCOP 25 MARTIE

BERBEC

Surprize plăcute îi așteaptă azi pe Berbeci. După o lungă perioadă de stagnare pe plan financiar, azi lucrurile încep să se îndrepte. Nu e vorba de profituri uriașe, dar situația lor financiară se va îmbunătăți considerabil în perioada următoare.

TAUR

Sâcâiți de probleme de sănătate, Taurii sunt întorși pe dos azi. Acest lucru contribuie la răbufnirile lor nervoase, atât de frecvente în perioade de criză. După ce se liniștesc, caută să se revanșeze față de cei pe care și-au vărsat năduful.

GEMENI

Gemenii sunt foarte sentimentali azi. Caută afecțiune și fac aproape orice ca să o obțină. Își neglijează, însă, unele îndatoriri presante și pot intra rapid în bucluc din cauza aceasta.

RAC

Racii sunt deciși să ia câteva hotărâri importante azi. Fie se gândesc să se mute sau să își schimbe locul de muncă. Nu este, însă, o perioadă bună pentru decizii cruciale. Nativii acestei zodii ar putea să iasă în pierdere dacă optează pentru schimbare.

LEU

Neglijenți, Leii cad în câteva capcane azi. Fie că sunt trași pe sfoară de un partener de afaceri sau pleacă nepregătiți de acasă, ziua de miercuri nu va fi una pe placul celor născuți sub acest semn al horoscopului. În ciuda startului slab, ei recuperează câteva puncte spre seară, când primesc câteva vești foarte bune.

FECIOARĂ

Fecioarele au multe drumuri de făcut azi. Chiar dacă unele dintre ele sunt foarte obositoare, cei născuți în această zodie arată o energie debordantă pe parcursul întregii zile. Chiar și seara, când ajung acasă, găsesc resursele pentru a-i răsfăța pe cei dragi.

BALANȚĂ

Balanțele sunt complet dezechilibrate azi. Nu își găsesc ritmul în nimic din ceea ce fac și intră în numeroase conflicte. În cazurile în care se abțin din a-și exprima sentimentele, se consumă în sinea lor. O scurtă perioadă de relaxare nu le-ar face deloc rău.

SCORPION

Scoprionii sunt pe val. Au noroc la bani, dar și în dragoste. O nouă aventură este la orizont pentru cei născuți sub acest semn zodiacal. Își concentrează întreaga energie, cu folos, în acest sens.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii țintesc azi câteva câștiguri neașteptate. Pentru cei mai norocoși dintre ei este vorba de o creștere salarială consistentă, venită cu totul neașteptat. Alții primesc o datorie mai veche sau câștigă sume importante la jocurile de noroc.

CAPRICORN

Capricornii se simt singuri și își fac bilanțuri sentimentale. Chiar dacă nu au neapărat motive să fie nemulțumiți, nativii acestei zodii își fac azi tot felul de griji. Spre seară, primesc confirmările de care aveau nevoie și uită toate gândurile negre din timpul zilei.

VĂRSĂTOR

Nimic nu pare să meargă în direcția pe care și-o doresc. Ba au probleme la muncă, ba întârzie la întâlniri importante. Au probleme cu aparatele domestice sau cu mașina. O zi agitată, cu multe bătăi de cap.

PEȘTI

Starea de agitație care i-a cuprins pe Pești odată cu venirea primăverii începe să își spună cuvântul. Sunt epuizați și nu au chef de glume. Își limitează activitățile și se închid în mediul lor sigur. Nu e o zi propice pentru decizii importante.

SURSA: REALITATEA.NET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *