MIHAI MARGINEANU, POSTARE SOCANTA LA ADRESA LUI MIRCEA BADEA

Daca pina la virsta de 30 de ani ai stat cu parintii, pentru ca era mai comod, inseamna ca ai o problema

Daca te-ai apucat de tras de fiare si de sport tot pe la 30 de ani pentru ca te injurau copiii in fata blocului, si ai aratat asta la televizor in spagat, insemna ca te-ai apucat tirziu de sport si de tras de fiare .

Daca ai o prietena buna care spune ca orice ai face tu, idealul ei in viata este sa nu se certe cu tine, inseamna ca mai ai o sansa .

Daca ai un fost prieten, insemna ca prietenii stiu de ce

Daca ai locuit intr-un cartier in care unii se numeau : Petrica Tiganu’, Chinezu’, Vodca, Tzutzacu sau Neamtu’, si tu nu i-ai cunoscut in copilaria ta, insemna ca ai stat mai mult prin casa cu mami si nu e cazu’ sa pomenesti ca ai fost smardoi, pentru ca atunci cind baietii fumau la alta scara, tu invatai la mate (ceea ce nu-i rau, neaparat!)

Daca ai incercat sa fii simpatic in preajma fetelor si nu ti-a iesit, este pentru ca nu esti simpatic in prezenta fetelor, si nu-ti iese

Daca ai fost angajat sa prezinti ziare la televizor si tu te-ai transformat in vuvuzela politica insemna ca te-a platit un fost comunist care acum e in pirnaie.

Daca faci spume la gura cind ii injuri la televizor, in direct, pe toti cei care nu sint de acord cu punctul tau de vedere, insemna ca s-ar putea sa iei bataie de la un motociclist in trafic sau in direct.

Daca ai audienta formata (numai!) din batrinet fost-anti-comunist-actual-antibasist-viitor-antiiohanis, inculti si prosti ca lampa, insemna ca ai o problema si exista posibilitatea ca vreunui actual-copil si viitor-om sa-i fie rusine, cindva, ca il cheama ca pe tine.

Daca ai pierdut de-a lungul anilor toti “fanii” care au avut bunul simt sa termine liceul si locul lor a fost luat de pensionari inraiti de viata meschina pe care au trait-o, insemna ca nu mai conteaza ce spui fiindca mesajul tau ajunge intr-un eter necomestibil.

Daca in ultimii ani te-ai inrait si ti-ai acrit sufletul de dragul unui pumn de arginti sau de minciuna pe care ti-o spun unii ca ceea ce faci tu este cel mai important din media, daca ai impresia ca esti vocea natiunii, daca ai crezut vreodata ca dupa ce te vei perima (de tot!) cineva te va mai ocroti, inseamna ca trebuie sa te trezesti .

E dimineata!

SURSA: REALITATEA.NET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *