LA URZICENI SE LUCREAZA DE ZOR LA PROIECTELE EDILITARE

     În timp ce unii îi cântă prohodul, primarul Constantin Sava își vede în continuare de treabă și supraveghează personal lucrările începute anul acesta. Și nu sunt puține… Proiectele de dezvoltare locală inițiate de primărie se derulează conform graficului, multe din ele fiind finalizate mult mai devreme de termenul stabilit. Imaginile prezentate sunt edificatoare.

Sunt cel puțin 4 obiective la care se lucrează în acest moment, de departe cel mai important fiind asfaltarea străzilor de peste calea ferată, inclusiv a rutei pentru trafic greu care include Str. Regiei și Buzăului. Ruta de trafic greu va fi dată în folosință până la sfârșitul acestei luni, ne-a confirmat constructorul.

ASFALTARE

Zilele trecute se lucra de zor la primul strat de asfalt, după ce toate celelalte lucrări de bordurare și realizare a terasamentului fuseseră încheiate pe toată lungimea rutei. Lucrările de terasament s-au încheiat și pe Str. 9 Mai și se va trece și aici la asfaltare. Lucrări de asfaltare se execută, în acest moment,  pe  7 străzi din cartierele Poștă și Centrul Vechi, dar și pe alte 33 de străzi de peste calea ferată, toate cuprinse în proiectul de asfaltare aprobat în primăvara acestui an.

   Concomitent cu aceste învestiții îndelung așteptate de cetățenii din zonele respective, administrația locală a finalizat recent unul din locurile de joacă pentru copii, cel de lângă catedrală, iar săptămâna aceasta se lucrează la locul de joacă de lângă poliție. Și fântâna arteziană din Parcul Aurora e aproape de finalizare. În acest moment sunt așteptate avizele de la ENEL pentru a fi definitivate și ultimile lucrări.

LOC JOACA

     Eforturile administrației au fost apreciate de cetățeni, în special de părinți, care au  numai cuvinte de laudă pentru că edilii s-au gândit să modernizeze cele două locuri de joacă. De asemenea oamenii sunt foarte mulțumiți de felul cum arată și este întreținut ștrandul și întreg complexul sportiv.

Ștrandul municipal arată într-adevăr impecabil. Circa 700 – 800 de persoane vin săptămânal aici și aproape zilnic sunt copii care participă la cursuri de înot. Au fost create absolut toate condițiile ca oamenii să se simtă confortabil.

STRAND

   S-a mărit plaja, au fost achiziționate și anul acesta șezlonguri, există în incintă o terasă funcțională și, potrivit  verificărilor periodice  făcute de SANEPID, ștrandul corespunde tuturor parametrilor. Îmbucurător este și că tarifele sunt aceleași, 15 lei de persoană, iar copiii sub 10 ani din Urziceni au acces gratuit. Acum așteptările urzicenenilor se îndreaptă către noul parc ce va fi construit pe amplasamentul vechiului spital, un proiect aflat în fază incipientă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *