UN CUVÂNT DESPRE UN SUBIECT ”LA MODĂ”

Subiectul la modă: dosarul penal

De ce doar un cuvânt? Pentru că legea nu ne dă voie să discutăm despre un dosar aflat în curs de urmărire penală. Așadar, pe scurt, ca răspuns la comunicatele de presă ale procuraturii.

Sunt acuzat că am instigat-o pe directoarea DTIL (Direcția de Taxe și Impozite Locale) să ”sisteze” poprirea instituită asupra conturilor unei societăți comerciale fără ca aceasta să îndeplinească condițiile legale.

De aproape un an, procuratura nu a reușit să probeze nimic din cele de mai sus. Nici nu ar avea cum să probeze, fiindcă NU EXISTĂ probe că s-ar fi întâmplat așa ceva. Pentru că NU EXISTĂ nici instigare (obligare, forțare, determinare) și nici abuz în serviciu.

Așa cum am spus, nu pot intra în detaliile dosarului, deși îmi doresc enorm să se facă public întregul dosar, pentru ca TOATĂ LUMEA să poată constata că nu există niciun fel de încălcare a legii penale.

NU sînt acuzații de dare sau luare de mită sau alte infracțiuni de corupție.

Societatea pentru care s-a suspendat temporar poprirea a plătit ÎN TOTALITATE toate impozitele și taxele, cu penalitățile aferente, penalități ce ajung la aproximativ 70% din debit. Cu alte cuvinte, societatea nu a fost scutită de niciun leu din taxele cuvenite primăriei, nici din datoria principală și nici din penalitățile de întârziere, iar plățile făcute de societate au început cu mult înainte ca procuratura să înceapă cercetările. Suspendarea temporară a popririi a avut ca scop și ca efect continuarea activității societății ȘI MENȚINEREA A PESTE 200 DE LOCURI DE MUNCĂ.

Toate acestea le veți putea constata la un momend dat. Vă promit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *