IMPREUNA PENTRU PRIMARIA DRÃGOESTI

Votează PSD pe 5 iunie! Pentru construcţie şi coerenţă în administraţie!

Responsabilitatea votului aparţine fiecărui alegător, dar şi candidaţilor, pentru că în lupta politică este uşor să asmuţi oamenii unii împotriva altora, cu jumătăţi de adevăruri şi minciuni.

Partidul Social Democrat este singurul care vine cu proiecte pentru administraţia locală şi judeţeană. După patru ani, când s-au aliat cu noi, au susţinut şi au fost de acord cu administraţiile de la Slobozia şi din Ialomiţa, liberalii arată acum cu degetul, fără a propune nimic.

PSD şi-a asumat toate proiectele, inclusiv nereuşitele, şi a dovedit că soluţiile pozitive sunt la îndemâna administraţiei locale atunci când faci parte dintr-o echipă politică serioasă şi puternică la nivel naţional, aşa cum este Partidul Social Democrat.

Guvernul PSD şi-a respectat toate promisiunile:

 1. a redus TVA la alimente şi băuturi nealcoolice la 9%,
 2. a micşorat taxa pe valoarea adăugată la 20%,
 3. a redus impozitul pe dividente de la 16% la 5%,
 4. a reîntregit salariile bugetarilor,
 5. a crescut cu 25% salariile din sănătate şi educaţie,
 6. a crescut salariul minim de la 700 lei la 1050 lei,
 7. a dublat alocaţiile pentru copii,
 8. a deblocat peste 5500 de posturi în sistemul de sănătate
 9. a redeschis 27 de spitale din cele 69 închise de Guvernul Boc
 10. a alocat peste 250 de milioane de euro pentru infrastructura şcolară,
 11. a pătit la timp subvenţiile pentru agricultură.

Administraţiile locale din Ialomiţa şi cetăţenii judeţului se numără printre beneficiarii măsurilor luate de Guvernul condus de Victor Ponta, iar pentru continuitate în programele sociale şi coerenţă în administraţie este important ca la alegerile locale din 5 iunie să fie votaţi candidaţii social democraţi.

Mitrea Ion pentru Primăria Dragoești şi Moraru Victor la Consiliul Judeţean reprezintă formula de necontestat şi de succes pe care PSD o propune în Ialomiţa pentru dezvoltarea reală a judeţului, implicit a comunei Drăgoești..

Echipa Partidului Social Democrat este în legătură permanentă cu reprezentanţii PSD de la Bucureşti şi Bruxelles, iar în contextul actual reuşita în administraţie depinde de o bună colaborare între decidenţii locali, naţionali şi europeni.

Pe 5 iunie, fiecare vot dat candidaţilor PSD este un vot investit în dezvoltarea judeţului Ialomiţa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *