ASTRA – WEST HAM 0 -1(2-1 SCOR GENERAL) – CALIFICARE SENZAŢIONALĂ IN GRUPELE EUROPA LEAGUE PENTRU ASTRA!

Astra s-a calificat în grupele Europa League după ce a reuşit să câştige meciul retur de pe terenul lui West Ham, scor 1-0. În prima manşă scorul a fost egal, 1-1.

Surpriză de proporții la Londra! Astra s-a calificat în grupele Europa League. După 1-1 în tur, giurgiuvenii au jucat curajos pe London Stadium și au eliminat-o pe West Ham din Europa, pentru al doilea an consecutiv. Campioana României s-a impus cu 1-0 în fața echipei antrenate de Slaven Bilic.

Silviu Lung Junior a avut o intervenție salvatoare în fața lui Callieri, scăpat singur spre poarta Astrei. Gazdele puteau face 1-0 și după un sfert de oră, dar portarul campioanei României a fost din nou la post. Șumudică a avut emoții pe margine atunci când Alibec a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Astra a dat lovitura în finalul primei reprize, pe contraatac: Alibec a creat un spațiu pe care s-a demarcat Teixeira iar Daniel Niculae i-a pasat excelent portughezului, care nu l-a iertat pe Randolph.

În repriza a doua Silviu Lung Junior a avut o nouă intervenție crucială, la lovitura de cap a lui Callieri. Portarul campioanei și-a continuat evoluția excepțională și a scos șutul lui Fletcher din apropierea porții. Apoi s-a intins și a scos șutul din lovitură liberă al lui Valencia.

Lung a fost pe fază și în fața lui Fletcher. Giurgiuvenii s-au apărat eroic până la final și s-au calificat cu 2-1 la general, în fața lui West Ham. Pentru Astra este a doua calificare in grupele Europa League.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *