BEAUTY LOUNGE – UN NOU CONCEPT DESPRE FRUMUSETE SI RELAXARE

   Vineri, 4 noiembrie, s-a deschis în Urziceni Beauty Lounge, un salon de frumusețe care propune doamnelor și domnișoarelor o nouă abordare. Pentru că femeile din Urziceni și  împrejurimi aveau nevoie de un loc al lor unde să se răsfețe, Oana Martinescu, a decis să le ofere acest spațiu. Așa s-a născut Beauty Lounge!1

Salonul este un refugiu în care femeile pot să își accentueze starea de bine și frumos atât pe plan fizic, cât și în plan mental și emoțional. Nu este doar un salon de înfrumusetare clasic, ci un loc potrivit pentru o pauză de relaxare.

   ”Din nevoia femeilor de relaxare și de avea o zona spațioasă pentru înfrumusețare am creat Beauty Lounge. Femeile  sunt mari consumatoare de frumusețe. Am luat un spațiu mare și l-am amenajat  după dorințele și  nevoile lor. Am avut în vedere ideea de ambient și relaxare, la pachet. O femeie poate veni la noi și în timp ce își face un serviciu de frumusețe poate servi ceva la barul din incintă. Sau poate veni  doar pentru relaxare, nu pentru un anume serviciu, să servească ceva la bar și să stăm de vorbă. Beauty Lounge se adresează tuturor femeilor care vor să fie răsfățate cu produse de lux, la un preț decent. Produsele sunt cele mai bune la nivel internațional. La cosmetică  lucrăm cu un brand cu exclusivitate în România. Avem servicii pentru orice femeie și orice buzunar. Oricine îsi poate permite un răsfaț la noi și pe ideea aceasta am mers. Vrem sa oferim relaxare și frumusețe, într-un ambient desăvârșit” , a spus Oana Martinescu.

   Printre procedeele mai puțin cunoscute la noi se numără micropigmentarea și microblading-ul. Puteți beneficia de ambele servicii la Beaty Lounge. Micropigmentarea este o tehnica de ultima generație ce presupune redesenarea firelor de păr din sprânceană, imitându-le perfect culoarea, grosimea, orientarea, creându-se astfel impresia de sprânceană naturală. Microblading-ul presupune aceeași desenare a sprâncenelor, fir cu fir, firele de păr desenate putând fi chiar mai subțiri decât cele naturale. Ca si procedură, este asemănatoare cu micropigmentarea, cele două completându-se reciproc. Această procedură poate fi folosită și de bărbații care suferă de alopecie. De asemenea, pentru femeile care au suferit de cancer salonul oferă tratamente gratuite de micropigmentare și microblading. Toate celelalte servicii oferite de Beauty Lounge începând cu tuns, spălat, coafat, vopsit, manichiură, pedichiură și cosmetică sunt la prețuri rezonabile, iar produsele folosite sunt de calitate maximă. La fel și profesionalismul personalului, instruit să creeze acea atmosferă prietenoasă și caldă, care să determine clientele să se simtă ca acasă. De asemenea salonul oferă și servici de solar, această dotare fiind ultima generație în materie.

Rafinament și eleganță3

  Prima emoție care apare atunci când intri la Beauty Lounge este aceea de liniște, de pace desăvârșită. Fiecare detaliu vine să contribuie la această stare de bine, așa încât cu greu te înduri să pleci. Este sută la sută meritul designerului Gabriela Nechifor, dar și a Oanei Martinescu. Cert este că cele două au fost perfect compatibile în abordare, designerul înțelegând perfect ce dorește Oana, iar Oana fiind flexibilă la absolut toate sfaturile specialistului. Gabriela Nechifor ne-a mărturisit că a vrut ca incinta să exprime luxul și confortul. Era nevoie de asta pentru că ideea era ca salonul să ofere momente de relaxare, să fie eliminat timpul de așteptare, iar clientele să stea la o cafea sau un cocteil și să converseze într-o atmosferă plăcută. De aceea, toate detaliile au fost gândite în amănunt, iar colaborarea dintre designer și clientul său a funcționat fără cusur.” E cel mai frumos lucru pe care l-am făcut”, a mărturisit Gabriela Nechifor.  Acest lucru frumos îl puteți vedea chiar dumneavoastră, doamnelor, la Urziceni, pe str. Aurora, lângă fântana arteziană. Beauty Lounge este exact locul unde vreți să vă aflați, locul în care să vă regăsiți frumusețea și să gustați din plăcerea relaxării.

Vă așteptăm la Beauty Lounge, pentru că meritați ce e mai bun!

One Response to BEAUTY LOUNGE – UN NOU CONCEPT DESPRE FRUMUSETE SI RELAXARE

  1. Mariana Buturugaru spune:

    Ieri pentru prima data am mers la minunatul salon , va pot spune ca pentru orasul nostru este ceva inedit.Am gasit aici eleganta, profesionalism, ambient placut si caldura sufleteasca.Felicitari Oana Martinescu, aveam nevoie de asa ceva in Urziceni.,,CALITATEA FACE DIFERENTA’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *