PARTIDUL IALOMITENILOR SUSTINE CANDIDATII PMP

   Analizând situația din viața politică, națională și locală, cu o lună înainte de alegerile parlamentare din 11 decembrie, Partidul Ialomițenilor a decis să susțină electoral candidații Partidului Mșcarea Populară.

  Partidul Ialomițenilor nu poate fi de acord cu promisiunile fără suport economic pe care principalele două forțe politice din România le prezintă electoratului. Este limpede că nu vor fi suficienți bani în bugetul general consolidat al statului pentru a susține creșterile de pensii și salarii la nivelurile anunțate. Pentru ca măcar o parte din promisiunile electorale nerealiste să fie duse la îndeplinire este nevoie de majorarea substanțială a unor taxe și impoxite, mai ales în sectorul privat. Majorări despre care nimeni nu vorbește.

  Considerăm că programul Partidului Mișcarea Populară este mai aproape de realitate decât cele prezentate de alte forțe politice

  Este nevoie de oameni noi în Senat și Camera deputaților, care să ducă mesajul ialomițenilor în Parlament pe tot parcursul mandatuluii de 4 ani.

  Ne adresăm membrilor și susținătorilor noștri, pe care îi rugăm să acorde tot sprijinul lor în acțiunile electorale ale partidului Mișcarea Populară din următoarele săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *