Frittata din albușuri și legume verzi

Ingrediente:300 g praz feliat, 2 dovlecei tocați, 4 fire ceapă verde, tocată, sare, piper măcinat, 30 g spanac, spălat și tocat, 2 linguri pătrunjel tocat,10 albușuri de ou sau 5 ouă întregi, 30 g brânză feta

Modalitate de preparare:

Se încălzește cuptorul la 180 ° C. Sotați prazul într-o tigaie cu 1 linguriță de ulei de măsline la foc mediu până se înmoaie. Se adaugă dovleceii urmați de ceapa verde și se fierbe timp de încă câteva minute.Se adaugă spanacul, apoi asezonați cu puțină sare și piper alb. Adăugați pătrunjelul și îndepărtați de pe sursa de foc. Aranjați legumele într-o tigaie de 20 cm, sau în cupe de briosă individuale dacă doriți un aspect deosebit. Se toarnă deasupra albușul de ou și se amestecă ușor. Adaugați brânza feta apoi introduceți în cuptorul fierbinte. Gătiți timp de 20 de minute. Se servește caldă sau rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *