PASTILA DE RAS

Dialog la Oficiul pentru Plasarea Forţei de muncă.

– Bună ziua, vreau şi eu un loc de muncă.

– Avem ceva foarte bine plătit, dar e mult de lucru.

– Nu, mulţumesc. Dacă am bani, îi dau pe băutură.

– Atunci, avem un loc în care nu prea aveţi de muncă, dar e prost plătit.

– Nu, pentru că dacă am timp, fac rost de bani şi îi dau pe băutură. Nu aveţi ceva unde să muncesc toata ziua şi să fiu prost plătit ?

– Îmi pare rău, dar nu aveţi studii superioare…

 

Psihiatrul intreaba.

-Au mai existat in familia dumneavoastra cazuri cu boli mintale?

-Da, acum trei ani sora mea a refuzat sa se casatoreasca cu un american miliardar…

 

-Mai Ioane,stii bancul cu inima? -Nu. -Esti „inimaginabil” de prost.

 

I: Stiti de ce au elefantii ochii rosii? R: Ca sa se ascunda in cires. I: Ati vazut vreodata elefanti in cires ? – Nu! – Ati vazut ce bine se ascund?!

– Măi copile, se plânge maică-ta că vorbeşte cu tine şi tu n-o asculţi. – Păi să vezi, tăticule… – Lasă scuzele! Spune-mi cum de reuşeşti!

Copilul indianului: – Tata este cel mai rapid om, trage in tinta cu arcul si ajunge la ea inaintea sagetii. Copilul americanului: – Tata, si mai si, trage cu pusca in caprioara si ajunge la ea odata cu glontul. Copilul roman: – Tata termina programul la ora 3 si e acasa de la ora 1.

Badea Gheorghe intră în farmacie. Acolo erau doi studenţi practicanţi. Badea: – Ce se vinde aici, mă? – Măgari, moşule! îl iau ei peste picior. La care Badea Gheorghe: – Şi-au rămas numai doi?

Soţia către soţ: – Merg la vecină pentru 5 minute! Te rog să amesteci în oală la fiecare juma’ de oră!

Soţia căuta disperată prin bibliotecă. Soţul, trecând pe acolo, o întreabă: -Ce cauţi, dragă? -Caut cartea aia, „Cum să trăieşti 140 de ani”, n-ai idee pe unde e? -Păi, am aruncat-o că începuse mă-ta s-o citească!

După două ore de condus cu o femeie la volan, GPS-ul a întrebat: – Unde suntem, femeie?

Intrebari fara rost: 1. Ce faci? Toti raspundem „Bine”. De fapt, ar trebui sa povestim ce am facut, ce facem sau ce vrem sa facem. 2. Dormi? Da dorm. Vorbesc cu tine in somn. 3. Ai venit? Nu, e doar fantoma mea. Eu sunt pe drum, acum vin. Spiritul meu a ajuns inaintea mea cu 5 minute. 4. Te vede langa el si te intreaba: Ai ajuns? Acelasi raspuns ca si la 3. 5.Cum este la scoala/munca? Cum sa fie…ca la orice scoala sau la orice loc de munca, nu a explodat nimic. Inca! 6.Esti cu tigarea in mana si te intreaba: Tu fumezi? Nu, trag s-a nu se stinga. 7. M-ai traiesti? Nu, e doar imaginatia ta care iti joaca feste. 8. Suni pe cineva si nu iti raspunde. Te suna inapoi: M-ai sunat? Pai daca iti apare numarul meu de telefon…nu eu te-am sunat? 9. Te-ai tuns? Nu, este doar o iluzie optica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *