ANUNT PUBLIC CONCURS PRIMARIA URZICENI

Primăria Municipiului Urziceni organizează concurs pentru ocuparea unui  post de natură contractuală, vacant dupa cum urmeaza  :

  • un post de muncitor necalificat tr.I studii (G)  –funcţie  contractuală de  execuţie, durată nedeterminată din cadrul activităţii Zone Verzi;

Condiţii specifice de participare la concurs : studii generale (invăţământ primar – minim 8 clase ) ;

Vechime in muncă minimum 10 ani ;

Concursul se organizează la sediul Primariei Municipiului Urziceni  din str. Calea Bucureşti nr.104, jud.Ialomiţa, in data de 18.10.2017 ora 10,00 proba practică  şi in data de 24.10.2017 ora 10,00 – proba interviului.

Dosarele de inscriere la concurs  se pot depune la sediul Primariei Municipiului Urziceni in termen de 10 zile lucrătoare de la data publicarii in Monitorul Oficial Partea a III –a.

Dosarul de inscriere la concurs trebuie sa conţină, in mod obligatoriu , documentele prevăzute la art.3 din H.G nr. 286/2011, modificată şi completată de H.G nr. 1.027/2014.

Condiţiile de participare la concurs si bibliografia  se afişează la avizierul Primăriei Mun Urziceni si pe site-ul instituţiei  :http://www .primaria-urziceni.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *