ANUNT CONCURS

Primăria Municipiului Urziceni organizează concurs pentru ocuparea unui post de natură contractuală, temporar vacant, de :

 asistent medical  studii (PL)  –funcţie  contractuală de  execuţie, durată determinată ( pe perioada cât titularul postului se află in concediu pentru creşterea copilului in vârsta de până la doi ani), normă întreagă, in cadrul activităţii   – Cabinete medicină şcolară  din cadrul Liceului Tehnologic ,,Sfânta Ecaterina’’, din municipiul Urziceni.

Condiţii specifice de participare la concurs : 

– studii postliceale absolvite cu diplomă in domeniul sanitar, in  specialitatea asistent medical generalist/pediatrie;

– vechime  minimum  5 ani ca asistent medical  ;

– certificare ca  membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, având certificatul  vizat pe 2017;

–  asigurare malpraxis valabilă in anul 2017.

Concursul se organizează la sediul Primariei Municipiului Urziceni  din str. Calea Bucureşti nr.104, jud.Ialomiţa, in data de 24.10.2017 ora 10,00 proba scrisă  şi in termen de maxim  4 zile lucrătoare de la proba scrisă  – proba interviului.

Dosarele de inscriere la concurs  se pot depune la sediul Primariei Municipiului Urziceni in termen de 5 zile lucrătoare de la data publicarii in Monitorul Oficial Partea a III –a.

Dosarul de inscriere la concurs trebuie sa conţină, in mod obligatoriu , documentele prevăzute la art.3 din H.G nr. 286/2011, modificată şi completată de H.G nr. 1.027/2014.

Condiţiile de participare la concurs si bibliografia  se afişează la avizierul Primăriei Mun Urziceni si pe site-ul instituţiei:http://www .primaria-urziceni.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *