ANUNT CONCURS PRIMARIA URZICENI

Primăria Municipiului Urziceni organizează concurs pentru ocuparea unui post de natură contractuală, perioada nedeterminată vacant in statul de funcţii după cum urmează:

  • un post de magaziner  studii (M)  –funcţie  contractuală de  execuţie, normă intreagă durată nedeterminată din cadrul activităţii Sportive;

Condiţii specifice de participare la concurs  : studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat.

Vechime in muncă minim 10 ani.

Concursul se organizează la sediul Primariei Municipiului Urziceni  din str. Calea Bucureşti nr.104, jud.Ialomiţa, in data de 27.10.2017 ora 10,00 proba scrisă  şi in data de 02.11.2017 ora 10,00 – proba interviului.

Dosarele de inscriere la concurs  se pot depune la sediul Primariei Municipiului Urziceni in termen de 10 zile lucrătoare de la data publicarii in Monitorul Oficial Partea a III –a.

Dosarul de inscriere la concurs trebuie sa conţină, in mod obligatoriu , documentele prevăzute la art.3 din H.G nr. 286/2011, modificată şi completată de H.G nr. 1.027/2014.

Condiţiile de participare la concurs si bibliografia  se afişează la avizierul Primăriei Mun Urziceni si pe site-ul instituţiei  :http://www .primaria-urziceni.ro.   

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *