LĂMÂIA, PERFECTĂ PENTRU A ELIMINA BACTERIILE DIN BUCĂTARIE

Lamaia este un fruct foarte util. Are o mulțime de proprietăți medicinale, excelente pentru sănătatea noastră. Oferă, de asemenea, și un gust excelent mâncărurilor și băuturilor. Dar atuurile lămâilor nu se opresc aici. Sunt bune pentru sănătatea inimii, în tratamente cosmetice, dar și ca ajutor în viața de zi cu zi

Cei mai mulți dintre noi cunoaștem lămâia în special pentru conținutul său mare de vitamina C și pentru rolul pe care îl are în prevenirea și combaterea răcelilor. Ei bine, azi vă prezențăm un alt mod de a utiliza lămâia, şi anume, pentru a elimina mirosurile neplăcute, dar și bacteriile și germenii din bucătăria ta.
Iata ce ai de facut:

Taie o lămâie în patru, însă în așa fel încât cele patru felii să rămână unite la un capăt. Presară sare pe pulpă lămâii și aseaz-o pe blatul de bucătărie. Aceasta va absorbi toate mirosurile neplăcute din bucătărie. În plus, va emana și un parfum excelent de citrice. La fel poți proceda punând lămâia în frigider. Aceasta va elimina bacteriile și germenii.

Poti folosi lămâia și că dezinfectant. Freacă blatul de bucătărie, instrumentele și tocătorul cu o jumătate de lămâie și puțină sare. Poți, de asemenea, să storci zeamă de la două lămâi, să o torni într-o sticlă cu vaporizator și să adaugi peste câteva picături de detergent lichid și o linguriță de sare fină. Pulverizează pe suprafețele din bucătărie și șterge apoi cu o lavetă din microfibră. Vei elimina bacteriile și virusii.
Încearca aceste trucuri uimitoare. Vei descoperi că îți vor schimba viața. În bine! https://www.ele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *