DONAȚIE PENTRU O CAUZĂ SAU CADOU PENTRU SĂRBĂTORIT?

Două treimi dintre românii chestionați în sondajul „Cum donează românii?” realizat de Questia Group pentru World Vision în luna ianuarie 2018 declară că preferă să susțină o cauză aleasă de sărbătorit în loc să cumpere un cadou.

Întrebați dacă ar alege să își doneze ziua de naștere chiar ei, peste jumătate au declarat că ar renunța la cadouri pentru a face un bine persoanelor nevoiașe iar 89% dintre respondenți au menționat că ar lua în considerare în viitor să doneze pentru o cauză aleasă de sărbătorit.

Fundaţia World Vision România pune la dispoziția celor care preferă o astfel de metodă de a face donații platforma Serbează și Donează, www.serbeazasidoneaza.ro, prin care se pot ”dona” zilele de naștere cu scopul de ajuta copiii defavorizați din zonele rurale. Serbează și Donează este o platformă interactivă de socializare, care oferă utilizatorului posibilitatea de a oferi sau primi cadou de ziua sa de naștere o donație. Persoanele care doresc sa facă acest lucru, trebuie să își înregistreze ziua de naștere pe site-ul www.serbeazasidoneaza.ro și să își invite prietenii prin intermediul Facebook sau e-mail să doneze pentru cauza aleasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *