Pastila de râs

  1. Dragnea şi norocul Dragnea, după vizita la DNA: – „Lume de treabă aici la DNA, tocmai am auzit discuţia dintre doi poliţişti, ziceau că se pregătesc să îmi ţină pumnii.”
  2. – De ce are Liviu Dragnea gresie în toată casa? – Pentru ca-i este frică de parchet!
  3. O pedeapsă deosebită In iad, Dragnea primeşte ca însoţitoare o frumoasă actriţă suedeză, blondă şi cu picioare lungi. Tăriceanu protestează: – Dar nu e corect. A fost cel puţin la fel de păcătos ca şi mine. Diavolul îl linişteşte: – N-ai înţeles! Ceea ce vezi este pedeapsa ei!
  4. Totul despre morţi Liviu Dragnea: „Dosarul meu a pornit de la plângerea unui mort”. Mi se pare normal. Dacă morţii trimit oamenii în Parlament, de ce nu i-ar trimite şi la puşcărie?
  5. În judetul lui Liviu Dragnea, Teleorman, se va organiza o sesiune specială de bac pentru morţi. Dumnezeu să-i treacă!
  6. Ce se-ntâmplă dacă Liviu Dragnea este trimis în deşert? Multă vreme, nimic, apoi începe să se scumpească nisipul.
  7. Dragnea a dat ordine clare în legatură cu inundaţiile din Teleorman: – Cu prioritate se va evacua apa din cimitire. Acolo se afla majoritatea votantilor nostri.
  8. Cum se vorbeşte despre vii şi despre morţi în România? Viii cu viii şi Dragnea cu morţii.
  9. Bulişor îi scrie o scrisoare lui Doamne-Doamne: „Trimite-mi, te rog, 50 de lei!” Poşta Română n-are ceva mai bun de făcut decât să-i trimită scrisoarea lui Dragnea. Care Dragnea îi trimite lui Bulişor un plic cu 5 lei. Îi răspunde Bulişor: „Mulţam, Doamne-Doamne, dar de ce-ai trimis plicul via Dragnea? Era limpede că va reţine 90% impozite!”
  10. De ce nu-i place lui Dragnea să se joace de-a v-aţi ascunselea? Pentru că nimeni nu l-ar căuta.

Glume cu Viorica Dancila
Corporația Facebook i-a făcut o surpriză extraordinară premierului României, Viorica Dăncilă. Experții din Silicon Valley au promovat emoticoane noi în cadrul platformei mondiale, printre care și emoticonul „He-He”. Acesta reprezintă, potrivit purtătorului de cuvânt Facebook, „un omagiu adus celei care se anexează pe viitorul României”.

Surse din cadrul Facebook informează că programatorii lucrează acum la emoticonul „Boing”, dar munca e complexă, fiindcă algoritmul nu vrea să recunoască emoticonul, dând mesaje de eroare de genul „Error 404, too much stupidity. Please update your antivirus to continue or just emigrate”.

 

– „Avem mult de lucru: dupa campania #farapenali in functii publice, urmeaza campania #farapenibili in functii publice. #podgoritanuepristina”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *