Rețeta săptămânii

Lasagna cu pui și cartofi

Ingrediente:450 g carne tocată de pui, 6 cartofi mari, tăiați felii subțiri, ¼ cană cu unt, ½ cană cu

ceapă tocată, 4 căței de usturoi tăiați, 4 roșii mari tăiate felii subțiri, 2 zucchini feliați, cimbru, oregano, pătrunjel, 300 g de brânză de capră.

Mod de preparare:

Se pune o tigaie unsă cu ulei la foc mare.Se călește carnea de pui cu ceapa și 2 căței de usturoi. Se adaugă sare și piper după gust. Se pune deoparte. Se topește ¼ cană cu unt cu usturoiul rămas. Cu sosul rezultat se ung feliile de cartofi. Se adaugă sare și piper după gust.

Se pun într-un vas pentru cuptor straturi alternative de cartofi, roșii, zucchini, pui și ierburi.Se pune la cuptor pentru 30-45 minute, până când toate straturile sunt pătrunse bine. Se poate verifica cu ajutorul unei furculițe.

Spre final se adaugă deasupra brânza de capră și se mai ține la cuptor încă 5-10 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *