Anunț mediu PUZ

ANUNTAM demararea etapei pregatitoare – intentia de elaborare PUZ, de informare si consultarea a publicului cu privire la documentatia :

„ÎNFIINȚARE SERVICE AUTO”

Primaria Balaciu si SANDU MARIAN DANIEL II, cu domiciliul in com. Balaciu, sat Pitișteanu, str. Eroii Miu, nr. 18 A, titular al planului urbanistic zonal „ÎNFIINȚARE SERVICE AUTO”   propus a fi amplasat pe un teren in suprafata de 500 mp situat in intravilanul comunei  Balaciu,str. Eroii Miu, nr. 18A,  jud. Ialomita, anunta publicul interesat asupra etapei pregatitoare – intentia de elaborare PUZ , de informare si consultarea a publicului cu privire la documentatia : „ÎNFIINȚARE SERVICE AUTO ,,

Observatiile vor putea fi  transmise in scris la secretariatul Primariei Balaciu , strada Calea Bucuresti , nr.22 , sau pe adresa de e-mail primaria@balaciu.ro , in termen de 10 zile calendaristice de la data ultimului anunt.

Consultarea documentatiei poate fi facuta la sediul Primariei Balaciu ,  orele 8.30 – 16.00 (luni,marti,miercuri,joi) si vineri intre orele 08.30-13.00 , in perioada 12.09.2018 – 18.09.2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *