Anunț concurs Primăria Urziceni

Primăria Municipiului Urziceni organizează concurs pentru ocuparea unui  post de natură contractuală, vacant dupa cum urmeaza:

-un  post de ingrijitor  studii (G)  –funcţie  contractuală de  execuţie, durată nedeterminată din cadrul Activităţii Sportive;

Condiţii specifice de participare la concurs: studii primare ( minimum 8 clase ) sau şcoală profesională; vechime in muncă minimum 10 ani ;

Concursul se organizează la sediul Primariei Municipiului Urziceni  din str. Calea Bucureşti nr.104, jud.Ialomiţa, in data de 22.10.2018 ora 10,00 proba scrisa  şi in data de 25.10.2018 ora 10,00 – proba interviului.

Dosarele de inscriere la concurs  se pot depune la sediul Primariei Municipiului Urziceni in termen de 10 zile lucrătoare de la data publicarii in Monitorul Oficial Partea a III –a.

Dosarul de inscriere la concurs trebuie sa conţină, in mod obligatoriu , documentele prevăzute la art.3 din H.G nr. 286/2011, modificată şi completată de H.G nr. 1.027/2014.

Condiţiile de participare la concurs si bibliografia  se afişează la avizierul Primăriei Mun Urziceni si pe site-ul instituţiei: http://www.primaria-urziceni.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *