Anunt public privind decizia etapei de incadrare

PRIMARIA MUNICIPIULUI URZICENI, titular al proiectului “Extindere si dotare ambulatoriu corp C din cadrul Spitalului Municipal Urziceni”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Extindere si dotare ambulatoriu corp C din cadrul Spitalului Municipal Urziceni”, propus a fi amplasat in municipiul Urziceni, str. Teilor, nr. 39, jud. Ialomita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului, Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str. Mihai Viteazu, nr.1, in zilele de luni-joi 08.00-16.30, vineri intre orele 8.00-14.00 , la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.anpm.ro .

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *